Moto center z vsem, kar si motorist lahko zaželi

Ko sem se pričel ukvarjati z motociklizmom in si kupil svoj prvi motor, je bilo voznikov motorjev pri nas še precej malo. Prav tako ni bil na voljo noben moto center, kjer bi lahko kupovali opremo, zato smo morali po njo seveda hoditi v tujino – res je, da je bilo treba daleč, cene pa so bile za nas kar visoke, a to je bilo svojevrstno doživetje.
Zadnja leta v tujini ne kupim več ničesar, kar potrebujem za motor, saj vse najdem v moto centru Yogi. Ponudba je odlična, cene so primerne, še najbolj pa mi je všeč to, da so pri roki – če mi kakšna stvar ne ustreza in jo želim zamenjati, če imam dodatna vprašanja, če potrebujem pomoč, se lahko vedno zanesem na njih.

Kaj ponuja moto center Yogi?

Motoristični center v svoji prodajalni nudi tako rekoč vse, kar potrebuje sodoben motorist, omogoča pa vam izjemne pogoje nakupa. Plačujete lahko na obroke, saj vsi vemo, da zlasti večjih in dražjih kosov opreme ni vedno mogoče plačati v enkratnem znesku, pri naročanju preko spleta pa vam vse blago tudi dostavijo na dom. A verjemite, da se boste želeli pri njih tudi oglasiti – sprehod po motoristični trgovini in »šoping« v živo je namreč vedno nekaj, v čemer motoristi uživamo.
Moto center Yogi vam ponuja:
1. Motoristična oblačila za moške, ženske in tudi za otroke, kjer se lahko odločite tudi za oblačila z dodatno zaščito in seveda za oblačila, ki kljubujejo vremenu.
2. Motoristično obutev in rokavice, ki vam zagotavljajo udobno in varno vožnjo motorja, na voljo pa so vam tako za športne kot druge motorje.
3. Motoristične čelade: integralne, preklopne, jet, motokros, otroške …
4. Komunikacijsko opremo za motor, da se lahko med vožnjo s sopotnikom dogovorite o vsem potrebnem, ali pa tudi komunicirate z drugimi.
5. Očala, namenjena vožnji.
6. Dodatno opremo za motor – vse, kar ste vedno želeli na motorju spremeniti, zamenjati, nadgraditi, kjer ste si zaželeli nekaj več individualnosti, ki bo vaš motor ločila od tovarniškega videza.
7. Nadomestne dele za vaš motor – za vzdrževanje, izboljšave, popravila, nadgradnje. Tako bo vaš motor vedno popolnoma pripravljen na vožnjo in v vsakem trenutku se boste lahko zanesli, da vsi sistemi delujejo optimalno in je vožnja torej kar seda varna.
8. Kovčke in torbe, brez katerih takrat, ko se z motorjem odpravite na pot, ne pa zgolj na nekaj ur vožnje, enostavno ne gre.
Moto center Yogi torej nudi vse, po čemer bi lahko povprašal motorist – vaš motor opremijo od A do Ž, tako da morate sami skrbeti le še za to, katera bo vaša naslednja potovalna destinacija in kako zavita ter čudovita cesta vas bo vodila do tja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.