Izposoja kombija in počitnice na poti

Spoznavanje Slovenije in Evrope lahko opravite na različne načine. Lahko se odpravite na potovanje z letalom, avtobusom, vlakom, osebnim avtomobilom ali pa kombijem. Potovanje s slednjim je idealno za večjo skupino ljudi, ki želi skupaj doživeti in videti različne znamenitosti in atrakcije. Je tudi cenovno najbolj ugodna različica, saj si skupaj delite stroške za najem, bencin in dajatve. Navkljub temu, da boste poceni potovali, boste skupaj z družino in prijatelji doživeli neverjetne stvari. Oglejte si različna jezera, morje, gore, mesta, stavbe in podobno. Odpravite se lahko kamorkoli in za kolikor časa želite.

Mobilnost, pripravnost in unikatno doživetje

Poleg mobilnosti in pripravnosti, vam izposoja kombija za prevoz potnikov prinaša tudi unikatno in po meri narejeno doživetje. Potovanje vas in vaših sopotnikov tako prilagodite vašim željam in ne željam turističnih agencij in vodičev. Preprosto si izberete primerno vozilo, ga najamete, se vanj usedete in odpeljete. Izposoja kombija vsem prihrani denar, ki ga bi drugače zapravili za transfer na letališče, letalsko karto in morebitni taksi ali metro prevoz po določeni lokaciji. Vsi skupaj boste potovali istočasno na določeno lokacijo, ki ste jo sami izbrali. Pri tem ne boste časovno omejeni ali vezani na kakšne urnike javnih prevozov.

Udobje in veliko prostora

Potovanje na ta način je tudi zelo udobno. V kombi namestite toliko oseb, kot sami želite. Lahko izberete malo večje vozilo, ki bo omogočalo, da imajo vsi potniki na razpolago dva sedeža za sedenje. Tako se bodo med potovanjem tudi odpočili. Ne glede na to, ali boste potovali do morja, v gore ali na ogled posameznih mest, vam izposoja kombija omogoča obilo prostora za shranjevanje prtljage. V tujini se tako odpravite tudi v nakupovalna središča in kupite karkoli potrebujete, saj imate veliko prostora za shranjevanje.

Dodatno razvajanje

Vozila imajo letno vinjeto za Slovenijo ter urejena zavarovanja za Slovenijo in tujino. Na ta način se lahko odpravite kamorkoli brez skrbi. Podjetja imajo tudi urejeno asistenco za Slovenijo in tujino, ki vam pomaga, v kolikor nastopijo težave na cesti. Ponavadi je možno na vozila dodati tudi strešne kovčke in sani za namestitev koles, smuči in dodatne prtljage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.